lauantai 27. maaliskuuta 2010

Meidän perheessä tehdään asioita joskus väärässä järjestyksessä. Niin tälläkin kertaa. Perustin ensin yrityksen ja nyt vasta pureudun blogin pitämiseen. Päinvastainen järjestys olisi varmasti ollut kätevämpi.

No, joka tapauksessa olen tehnyt kaikenlaisia käsitöitä niin kauan kuin muistan. Olen aina tehnyt joulu -ja muita lahjoja itse ja yhtä usein minua on jäänyt harmittamaan se, että aika on riitänyt vain sen yhden kappaleen tekemiseen. Olen kovasti kaivannut aikaa ideoiden kehittämiseen ja eteenpäinviemiseen.

Viime vuoden lopulla palaset alkoivat loksahdella kohdalleen, kun aloin miettiä, että mitäpä sitä tekisi hoitovapaan jälkeen. Nyt ollaan tässä - omien käsintehtyjen lastenvaatteiden ja sisustustuotteiden verkkokauppayrittäjänä. Saapa nähdä, miten tässä käy. Toisaalta olen iloinen jo siitä, että uskalsin lähteä tekemään sitä, mistä oikeasti nautin ja mistä olen jo kauan haaveillut.

Tässä blogissa ajttelin esitellä tekemiäni lastenvaatteita, kortteja ja pieniä puuesineitä. Sydäntäni lähellä ovat varsinkin kankaanpainanta, applikointi, virkkaus ja korttien tekeminen.

Seuraavasta postauksesta löytyy jo toivottavasti kuviakin;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti