torstai 10. maaliskuuta 2011

Liivimekkosia taas...

Nyt ei voi syyttää blogin kanssa hidastelua enää lasten sairastelullakaan... kaikenlaista on tullut tehdyksi ja niistä pitäisi yrittää postaillakin välillä...

Nämä liivimekot on tehty jo hetki sitten ja niitä löytyy pieniä kokoja 74/80cm ja 86/92cm. Pöllömekkoon sain idean Kangastukusta löytyneestä pöllökankaasta, jota on liivimekon helmassa. Loppujen lopuksi helma ei mielestäni edes sopinut koko mekkoon, mutta itse pöllöä oli tosi kiva tehdä. Lintuliivarin kaikki kangasosat taitavat olla nekin Kangastukusta.

Liivimekkojen ongelma tuntuu vaan aina olevan se, että nappien löytäminen asialliseen hintaan on kovin vaikeaa. Kivoja nappilajitelmiakin löytyy, mutta niistä taas ei löydy kovin montaa parillista nappia.5 kommenttia:

 1. Ihania taas :)
  Meil ainaki välil tuol spr kontti-kierrätystalost saa kivoja nappeja.
  Toinen mist monesti katselen on huutonet, mä vaan olen kyl enemmän sellainen kam-neppien laittaja :D

  VastaaPoista
 2. Söpöjä mekkosia, varsinkin tuo ruskea pöllömekko on aivan ihastuttava kokonaisuus. Olen muuten harmitellut samaa, että vähänkään hauskemmat napit nostaa vaatteen hintaa aivan suhteettomasti välillä.

  Tässä meidän kodin lähistöllä aivan suloinen nappikauppa, jossa valikoimaa on valtavasti, mutta eipä ne napit toki halpoja ole jos niitä varsinkaan tuolta nappikaupasta ostaa...

  VastaaPoista
 3. Niinpä, napit kannattaa kyllä ottaa aina loppuunkäytetyistä vaatteistakin talteen!
  Ihanat väriyhdistelmät sulla käytössä-
  ja suloiset mekot muutenkin:)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania mekkoja!!! Upeita aplikointeja.

  VastaaPoista